příští závody

media foto

tv program

RSS 2.0

mapa webu



p r e s s :    www.deniksport.cz    www.motormix.cz    www.idnes.cz    www.sport.cz
www.fiaetcc.com    www.fiawtcc.com    www.wtcc-fanklub.cz    www.brdcstars.com    www.cp.octaviacup.cz
www.autodrom-most.cz    www.autoklub.cz    www.bmw1challenge.com    www.hradeckralove.org    www.vekraracingteam.cz
... english version ... russian version www.internetexpres.cz www.eurotel.cz

Matějovský mezi špičkou v ADAC PROCAR Serii

Michal Matějovský s vozem Alfa Romeo 156 S 2000 při nedělním závodě - 30. 9. 2007, Oschersleben, Německo -

Poslední zářijový víkend se na německém okruhu v Oscherslebenu u Magdeburku uskutečnil závěrečný podnik letošního seriálu závodů ADAC PROCAR Série. Již podruhé v této sezóně se závodů zúčastnil v divizi 1 s vozem Alfa Romeo 156 S 2000 jezdec Michal Matějovský.

V sobotu probíhaly tréninkové jízdy převážně na mokrém povrchu a přesto se Michalovi podařilo vybojovat si ve své třídě 4. místo na startovním roštu pro první závod. V následných prvních nedělních závodech pak skončil na pěkném pátém místě, s nepatrnou ztrátou za jezdci na třetím a čtvrtém místě! Do druhého nedělního závodu tak startoval z 5. pozice na startovním roštu. Krátce po startu však došlo ke kolizi, po které musel Michal ze závodu odstoupit.

Letošní závody ADAC PROCAR Série tým pojal jako testovací, kdy cílem bylo nasbírat co nejvíce zkušeností. Matějovský svým výkonem v obou podnicích této série dokázal, že je nejen schopen se v těchto závodech zařadit mezi zkušené jezdce, ale vhledem k tomu, že dosažené časy odpovídaly zhruba třetímu místu, prokázal také, že se dokáže pohybovat se mezi jezdeckou špičkou této soutěže.
Michal Matějovský při autogramiádě jezdců na okruhu v Oscherslebenu Na startovním roštu Ze sobotních trénkových jízd Z nedělního prvního závodu