příští závody

media foto

tv program

RSS 2.0

mapa webu



p r e s s :    www.deniksport.cz    www.motormix.cz    www.idnes.cz    www.sport.cz
www.fiaetcc.com    www.fiawtcc.com    www.wtcc-fanklub.cz    www.brdcstars.com    www.cp.octaviacup.cz
www.autodrom-most.cz    www.autoklub.cz    www.bmw1challenge.com    www.hradeckralove.org    www.vekraracingteam.cz
... english version ... russian version www.internetexpres.cz www.eurotel.cz

Setkání Mistrů v radotínském Kart Centru

Tým startoval ve složení (zleva) Volf-Forman-Matějovský - 24. 11. 2007, Radotín -

Přesně v jedenáct hodin dopoledne začalo v sobotu 24. listopadu 2007 v radotínském Kart Centru tradiční "Setkání mistrů". Na něm se na počátku či závěrem sezóny scházejí ti, které jsme zvyklí vídat v závodních strojích po celý rok na okruzích či rallyových tratích.

"Na radotínské setkání jezdím velmi rád. Vždycky tam jde o příjemně prožitý den s kolegy a kamarády a vše je ve velmi uvolněné a přátelské atmosféře." poznamenal po návratu z letošního podzimního Setkání mistrů Michal Matějovský, který se zapojil do soutěže v Radotíně v týmu s Jirkou Formanem (Karting) a Jiřím Volfem (Rally).

Posádka Forman-Matějovský-Volf se v sobotním radotínském klání pohybovala v průběhu celého dvouhodinového závodu kolem pátého místa a na této pozici po projetí cílem také skončila.
Pohled na trať radotínského Kart Centra během sobotního Setkání mistrů Michal Matějovský se startovním číslem 5 na Setkání mistrů v Radotíně Společné foto účastníků Setkání mistrů v Radotíně Tým Forman-Matějovský-Volf spolu s jedním z organizátorů akce Michalem Štěpanovským