Už jen hodiny zbývají do zahájení závodů FIA WTCC v Brně

Michal Matějovský spolu s dalšími jezdci WTCC na úvodní tiskové konferenci na brněnském autodromu
- 12. 6. 2008, Brno -

Velmi nabitý program má v těchto dnech královéhradecký jezdec španělsko-českého týmu SUNRED-BRT Michal Matějovský. Zatímco mechanici pracovali po celou středu na posledních přípravách vozu SEAT specifikace WTCC na čtvrteční testování a víkendové závody a technici pražské tiskárny ATHIS dokázali ze žlutě nalakovaného SEATu přes noc přelepením speciálními polepy "vyrobit" pro Michala vůz ve stříbrno-červeno-černých týmových barvách, měl Michal napilno na řadě promo akcí.

Jednou z nich, o kterou byl mimořádný zájem médií, se stal závod motokár, v němž se Michal střetl se stálým účastníkem Mistrovství světa silničních motocyklů třídy 250ccm Karlem Abrahámem. Ten si spolu s automobilovým závodníkem s chutí zazávodil ve středu v poledne na minibikové dráze v areálu Automotodromu Brno. Start se lépe vydařil Michalovi, vedení však dlouho neudržel a pohotovým předjížděcím manévrem se na první místo dostal Abaja, který se i přes četné strkance na vedoucí pozici udržel až do konce závodu.

Ve čtvrtek v poledne zase Michala Matějovského, jako jediného Čecha v brněnských závodech FIA WTCC, čekala tisková konference ve V.I.P. salónku brněnského okruhu. Ta se konala za účasti řady známých osobností jak z řad organizátorů šampionátu, tak i těch nejlepších současných jezdců Mistrovství světa cestovních vozů. Všichni přítomní jezdci měli v té době za sebou již několik testovacích okruhů a bez rozdílu si velmi pochvalovali kvalitu nového povrchu.

Pohled na část aktérů tiskové konference na brněnském okruhu Michal Matějovský v obležení novinářů Diskuse s novináři během tiskové konference Michal Matějovský a Gabriele Tarquini Jaime Puig a Marcello Lotti Nicola Larini James Thompson Félix Porteiro Polepování vozu SEAT specifikace WTCC Polepování vozu SEAT specifikace WTCC Polepování vozu SEAT specifikace WTCC Polepování vozu SEAT specifikace WTCC Michal Matějovský a Karel Abrahám Před startem promo závodu Rozhovor před kamerou televize NOVA Z televizního natáčení

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu