Prasklá pneumatika připravila Matějovského o body

Prasklá levá pneumatika překazila Michalovi naději na dobré umístění pouhých pár kol před koncem závodu
- 19. 7. 2009, Brands Hatch, UK -

Krátce před polednem startoval v neděli 19. 7. jezdec týmu SUNRED-BRT Michal Matějovský v závodě 4. podniku seriálu SEAT León Eurocup z poslední řady, díky sobotnímu nedojetí. To zapříčinila dvakrát prasklá levá přední pneumatika.

Po startu se Michal postupně propracovával až na 5. pozici, ale pár kol před cílem mu opět praskla levá přední pneumatika. Problémy s pneu Pirelli meli o víkendu i další jezdci a závod také poznamenalo několik vážných havárií.

"Byl to opravdu smolný víkend, sice jsem byl jedním z nejrychlejších jezdců a auto fungovalo skvěle, ale nepřivezl jsem si ani jediný bod," konstatoval po závodě v anglickém Brands Hatch Michal Matějovský.

Pohled na týmové zázemí na okruhu v Brands Hatch Michal Matějovský před nedělním závodem v Brands Hatch Příprava před startem závodu Na startovním roštu nedělního závodu Nedělní závod - stíhací jízda začíná Matějovský pronásleduje své soupeře Matějovský se dostává na 5. místo za Michelizse a Lariniho Na prasklou pneu doplatili i další jezdci

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu