Kuchařová fandí Matějovskému

Miss World Taťána Kuchařová a jezdec týmu SUNRED-BRT Michal Matějovský během setkání na prahu letošní motoristické sezóny
- 11. 5. 2009, Hradec Králové -

Světová topmodelka a Miss World Taťána Kuchařová se zájmem sleduje závodění Michala Matějovského. Oba slavní Východočeši se poprvé potkali již v roce 2006, kdy byla Taťana, ještě jako Miss ČR, pozvána na testování týmu a během času, který strávila se závodním týmem měla také možnost sama si vyzkoušet roli závodníka. První kola s vozem Škoda Octavia jela s Michalem a následně pak za volant usedla dokonce i sama. "Byl to pro mě tenkrát zážitek, svézt se závodním autem na mosteckém autodromu. Věřím, že se i v letošní sezóně přiletím podívat na některý z Michalových závodů do České republiky. Přeji mu, aby se mu v letošním roce dařilo a dosahoval co nejlepších výsledků," řekla Taťána a předala Michalovi talisman pro štěstí.

Michal je testovací jezdec týmu K plus K motosport na voze Saleen S7R a závodí s vozem Seat León v závodech Seat León Eurocup v týmu SUNRED-BRT. V letošním roce se tento závod jede také u nás a je součástí víkendu FIA WTCC, který se koná ve dnech 20.-21. června v Brně.

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu