Autogramiáda na výstavě Kola & TUNING SHOW 2009 v Lysé nad Labem

Křest publikace Formule 2009-10 na výstavě Rychlá kola v Lysé nad Labem
- Lysá nad Labem, 22.11.2009 -

Na Výstavišti v Lysé nad Labem se o uplynulém víkendu uskutečnil již čtrnáctý ročník autosalonu Kola & TUNING SHOW 2009, který návštěvníkům nabídnul nejen přehlídku vozů předních světových značek, včetně novinek roku 2009, ale i druhý ročník TUNING SHOW. V rámci této výstavy se letos již po osmé konala unikátní a divácky velmi zajímavá výstava závodních automobilů - speciálů a motocyklů pod názvem Rychlá kola. Atraktivní byl rovněž doprovodný program. V letošním roce byla připravena například dětská rallye o putovní pohár ÚAMK. Po celou dobu výstavy mohli návštěvníci sledovat ukázky z činnosti ÚAMK, BESIPu a policie ČR.

V rámci výstavy Rychlá kola se ve výstavních expozicích opět představily špičkové závodní stroje spolu se svými piloty. Mezi pozvanými závodními jezdci byl také Michal Matějovský, který se v neděli 22. 11. na Výstavišti v Lysé nad Labem zúčastnil křtu publikace Formule 2009/10 a autogramiády pro návštěvníky autosalonu.

Z výstavy Rychlá kola v Lysé nad Labem Z výstavy Rychlá kola v Lysé nad Labem Z výstavy Rychlá kola v Lysé nad Labem Z výstavy Rychlá kola v Lysé nad Labem

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu