Matějovský si veze z Brna první místo

Michal Matějovský a Vlado Hybáček zvítězili v sobotním vytrvalostním závodě
- Písek, 25. 4. 2010 -

První letošní závod seriálu Mezinárodního mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích ve třídě D4 do 2000 ccm začal pro posádku SEAT Sport Slovakia velmi slibně. Po pátečním měřeném tréninku se Michal Matějovský a Vlado Hybáček umístili na 1. místě.

Závod ale začal velmi dramaticky, mechanici museli provést těsně před startem na voze drobnou opravu a Vlado tak nestihl v předepsaném limitu vyjet na závodní dráhu. Proto musel nakonec startovat z boxové uličky. Po několika kolech se ale dostal na vedoucí pozici, kterou při střídání předával Michalovi. Ten dokázal první místo udržet i v druhé polovině tříhodinového vytrvalostního závodu a po nedávném vítězství ve Valencii, vystoupal tentokrát spolu s Vlado Hybáčkem na nejvyšší stupeň také v domácím šampionátu na okruhu v Brně."Ke konci závodu začaly trochu odcházet pneumatiky a musel jsem je víc šetřit. Jsem skutečně velmi rád, že se to podařilo a že nám vstup do domácího mistrovství takto skvěle vyšel." řekl po skončení sobotního závodu spokojený Michal Matějovský.

Michal Matějovský během střídání s Vlado Hybáčkem při sobotním vytrvalostním závodě Michal Matějovský v boxech brněnského automotodromu Ze sobotního vytrvalostního závodu Ze sobotního vytrvalostního závodu

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto