Jiří Forman vykročil v Písku rázně za obhajobou loňského titulu mistra ČR

Jiří Forman se strojem MS KART zvítězil na okruhu v Písku
- Písek, 25. 4. 2010 -

Úřadující mistr ČR v závodech motokár třídy ROTAX MAX vykročil rázně za obhajobou loňského titulu, když se dokázal v úvodním podniku na píseckém okruhu 2x prosadit na první místo! Dařilo se mu již v pátečních tréninkových jízdách a rozjížďkách, do prvního i do nedělního druhého závodu startoval ale vždy z 2. pozice celkově 14ti místného startovního roštu.

"Jsem velmi rád, že se mi v obou závodech podařilo dobře odstartovat a krátce po startu se pak bez kolize dostat na vedoucí pozici. Tu jsem si udržoval až do konce obou závodů",řekl na závěr víkendu v Písku jezdec Jiří Forman, který k dalšímu podniku Mistrovství ČR bude zajíždět přesně za měsíc na okruh v Sosnové u České Lípy.

Pohled na okruh v Písku během víkendových závodů M ČR Spokojený Jiří Forman spolu s dalšími jezdci Jiří Forman se startovním číslem 1 na trati píseckého okruhu Jiří Forman se startovním číslem 1 na trati píseckého okruhu Jiří Forman, závody M ČR v Písku Jiří Forman, závody M ČR v Písku Jiří Forman, závody M ČR v Písku Jiří Forman, závody M ČR v Písku

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto