Matějovský finišuje s přípravou na sezónu

Ze závodů SEAT León Eurocup, Porto, Portugalsko 2009
- Hradec Králové, 17. 2. 2010 -

V letošním roce bude třetí rok Michal startovat v seriálu SEAT León Eurocup, který je součástí víkendu evropských závodů FIA WTCC, opět v týmu Sunred-BRT. Nic nenechává náhodě a pracuje na vylepšení fyzické kondice. Příští měsíc také Michala čeká první testování ve Španělsku. "Je to dost náročné, protože mimo závodění ještě studuji vysokou školu a pracuji ve firmě, která se zabývá prodejem nákladních vozů v Hradci Králové, ale zatím to všechno zvládám a na závody to nebude mít vliv.", popisuje situaci na prahu nové sezóny královéhradecký jezdec Michal Matějovský.

Další seriál, kterého se Michal v letošním roce zúčastní, je Mezinárodní mistrovství České republiky závodů automobilů na okruzích, kde bude opět startovat v kategorii D4 s vozem SEAT TDI, v týmu SEAT Sport Slovakia, spolu s Vladem Hybáčkem. "Na voze se intenzivně pracuje tak, aby se s ním mohlo bojovat o příčky nejvyšší ve vytrvalostních závodech. Hlavní změny oproti loňsku budou na motoru a podvozku. První testovací jízdy se plánují na duben", říká šéf týmu Vlado Hybáček.

Michal Matějovský s vozem SEAT během závodů MMČR 2009 Z průběhu zimní fyzické přípravy Michala Matějovského Kalendář SEAT León Eurocup 2010 Kalendář  MMČR 2010

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto