Testování na brněnském okruhu

Michal Matějovský s vozem AUDI A4 DTM během testů na brněnském Masarykově okruhu
- 12. 4. 2012, Brno-

Příznivého jarního počasí využil Bohemia Racing Team k testování vozů AUDI A4 DTM. Na Masarykově okruhu v Brně se testů zúčastnil spolu s Michalem Matějovským Němec Thomas Schoeffler a krátce si vůz AUDI A4 DTM vyzkoušel také Miroslav Forman. Testovalo se na suché trati, při teplotách kolem 15 °C. Oba čeští jezdci měli po jízdách velmi dobrý pocit."Loňský rok byl pro mne s AUDI A4 DTM takový seznamovací, i když ve druhé polovině sezóny jsem se už v tomto silném voze cítil jistý. Jsem rád, že dnes jsem tu měl možnost po delší zimní přestávce odjet řadu tréninkových kol a že jsme po několika kolech jsme dosahovali srovnatelných časů s loňským rokem." řekl v Brně po prvních letošních testech spokojený Michal Matějovský.

"Během zimní přestávky jsme se naplno věnovali důkladné přípravě techniky. Dnes tu máme zahraniční techniky a nastavení vozů dále vylepšujeme na základě informací našich jezdců. Auta jsou před sezónou ve výborné kondici. V téhle chvíli jsme na sezónu dobře připraveni a všichni se na ni těšíme," doplnil ještě manažer BRT Petr Najman.

Michal Matějovský spolu s Petrem Najmanem a Stanislavem Matějovským během testování na brněnském okruhu Michal Matějovský spolu s Petrem Najmanem a Stanislavem Matějovským během testování na brněnském okruhu V Brně testoval s vozem AUDI A4 DTM i Němec Thomas Schoeffler Miroslav Forman po skončení testovacích jízd s vozem AUDI A4 DTM

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto