Projekt Formule 1 ve školách míří pomalu do finále

Michal Matějovský na promo-akci CFR Teamu v obchodním středisku Futurum Hradec Králové jako patro CFR Teamu
- 27. 5. 2012, Hradec Králové -

V neděli 27. 5. 2012 se jednou z dalších promočních akcí, ve prospěch zvýšení informovanosti královéhradecké veřejnosti o pokračování projektu "Formule 1 ve školách", stala prezentace dosavadních výsledků místního CFR Teamu (Czech Formula Racing Team, www.cfrt.cz), který touto soutěží úspěšně prochází a nyní se již připravuje na celostátní finále, které se uskuteční dne 9. 6.2012.

Promo-akci tým uspořádal v obchodní pasáži nákupního centra FUTURUM v Hradci Králové a zúčastnili se jí všichni členové CFR Teamu. Na část programu je přišel podpořit i patron týmu, automobilový závodník, Michal Matějovský. Celostátní finále soutěže Formule 1 ve školách se bude konat v sobotu 9. června v plzeňské Techmanii (www.techmania.cz). "V Plzni budeme stavět obdobný stánek jako zde a předpokládáme, že soutěž bude zahájena ústní prezentací, pak bude probíhat technická přejímka modelu Formule 1 a vlastní závod. Nakonec se uskuteční představení týmu i vozidla v boxech - vše v angličtině." objasňoval návštěvníkům obchodního domu manažer týmu Lukáš Maryška. Plzeňského finále se zúčastní jako patron týmu také Michal Matějovský.

Promo-akce v obchodním středisku Futurum Hradec Králové Promo-akce v obchodním středisku Futurum Hradec Králové Promo-akce v obchodním středisku Futurum Hradec Králové Manažer CFR Teamu Lukáš Maryška spolu s patronem týmu Michalem Matějovským

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto