Slovenská mise před námi

Michal Matějovský s vozem AUDI A4 DTM
- 17. 08. 2012, Slovakia Ring -

Jen dva týdny po mosteckém podniku už je Bohemia Racing Team přesunut do dějiště slovenského pokračování okruhového mistrovství na Slovakiaringu u Orechovej Potoně. Tentokrát bez Tomáše Kostky, jehož auto po mostecké ráně ještě není zcela opraveno, ale s hostem Antonem Kiabou, který se do kokpitu vozu DTM vrací po dvou letech. Druhý týmový vůz bude pilotovat opět Michal Matějovský.

"Několik málo dní, kdy mechanici mohli dávat do pořádku Tomášovu Audi A4 DTM v pauze mezi dvěma podniky, prostě nemohlo stačit," vysvětlil absenci Kostky na Slovensku manažer BRT Petr Najman. "Měli jsme ovšem už předem dohodnuto, že s námi bude startovat Tony Kiaba, se kterým jsme zde na Slovakiaringu letos v červnu testovali, takže na startu se opět objeví 2 vozy BRT," dodal Najman.

Michal Matějovský se na Slovakiaring také vrací rád. "Letos jsem zde zažil skvělý víkend se Seatem v rámci ETCC a opět se těším, že si užiju zdejší okruh s jeho horizonty a všemi záludnostmi. Loni jsem tu přestál krizovku, když mi v plné rychlosti praskla pneumatika, tak doufám, že letos se nám podobné nepříjemnosti vyhnou," komentoval nadcházející víkend Michal.

Slovenský okruh je pro tým se sídlem dílen na Moravě samozřejmě blíž, než severočeský Most. Slovakiaring je navíc zcela moderní areál s velkorysým zázemím. "Eset Racing Weekend - Velkou cenu Slovenské republiky chceme opět pojednat s maximální profesionalitou a nasazením. A jako obvykle míříme co nejvýš,"dodal manažer BRT Petr Najman.

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto