Závěrečný závod Michala sledovala v Brně i zpěvačka Olga Lounová

Zpěvačka Olga Lounová si s chutí vyzkoušela posez v závodním speciálu AUDI A4 DTM
-24. 9. 2012, Brno -

Minulý víkend se konal závěrečný podnik seriálu závodů Mezinárodního mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích ve sprintu. Za krásného slunného počasí sledovala Michalův závěrečný závod s AUDI A4 DTM zpěvačka, herečka a také závodnice v rallye Olga Lounová.

Olga byla hostem týmu BRT a dění na okruhu si opravdu užívala: "Na brněnském okruhu jsem byla poprvé v životě, moc se mi líbila skvělá týmová atmosféra i Michalovu závěrečná jízda. V boxech jsem dokonce měla možnost vyzkoušet si, jak se v tomto výjimečném voze sedí a je to opravdu hodně zajímavé…." řekla Olga, která se jinak i sama podílela na aktivitách závodního týmu. S Michalem měli autogramiádu a společně pak také přivítali děti z dětského domova brněnské městské části Zabovřesky, které do týmu přivedl Josef Křenek.

Na závěr, před dekorováním vítězů nedělního závodu, předala Olga Lounová ceny dětem z dětského domova a před tím se ještě stačila setkat s generální ředitelkou brněnského automotodromu, Ing. Ulmanovou a prohlédla si i zázemí řízení závodů na brněnském okruhu. Během dne navštívila také tým Petra Fulína, kde si s chutí vyzkoušela jízdu na závodním simulátoru.

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto