Přípravy na sezónu finišují

Přípravy vozu BMW 320si v dílnách Křenek Motorsport finišují, Matějovský bude už za 14 dnů testovat ve SPA
- 5. 3. 2014, Praha -

Ve středu 5. 3. 2014 se v zázemí týmu Křenek Motorsport sešli zástupci jednoho z partnerů týmu - společnosti ČEPS a.s., s majitelem týmu Ing. Josefem Křenkem a jezdcem Michalem Matějovským.

Zástupci ČEPS a.s. si prohlédli zázemí týmu a vůz BMW, se kterým bude Michal bojovat v letošní sezóně v seriálu závodů FIA ETCC. Poslechli si také odborný výklad jak od jezdce, tak od šéfa týmu. Dozvěděli se, že závodní vůz prošel po loňské sezóně kompletní repasí a byly také provedeny některé změny a to hlavně na podvozku. První závod se blíží a tým se chystá na první testování. To se uskuteční už za čtrnáct dnů, 18. března 2014, na belgickém okruhu SPA Francorchamps.

"Na první letošní testování se moc těším, ve SPA jsem ještě nejel a okruh znám jen ze simulátoru. A tak je pro mě důležitý každý kilometr odjetý na této trati." řekl Michal Matějovský.

Z představení vozu BMW 320si Michala Matějovského pro sezónu 2014 v dílnách Křenek Motorsport Z představení vozu BMW 320si Michala Matějovského pro sezónu 2014 v dílnách Křenek Motorsport Z představení vozu BMW 320si Michala Matějovského pro sezónu 2014 v dílnách Křenek Motorsport Z představení vozu BMW 320si Michala Matějovského pro sezónu 2014 v dílnách Křenek Motorsport

Příští závody

Media foto