Michal Matějovský účastníkem natáčení pořadu 112 pro TV Barrandov

Michal Matějovský a Mirek Vaňura po natáčení pořadu 112 pro TV Barrandov
- 6. 5. 2014, Hradec Králové -

Počátkem tohoto týdne se nedaleko Hradce Králové natáčel další díl publicistického pořadu 112, který je od jara letošního roku uváděn na obrazovkách TV Barrandov. Pro natáčení si tentokrát protagonista pořadu, moderátor Miroslav Vaňura, vybral královéhradeckého automobilového závodníka Michala Matějovského. Tématem pořadu byla mimo jiné i otázka bezpečné jízdy a s ní související odpovědnost těch řidičů, kteří před jízdou konzumují alkohol či jiné návykové látky. "S požíváním drog mezi mými vrstevníky jsem se osobně nesetkal, kdyby k tomu ale přece jen někdy došlo, určitě tomu říkám rezolutně ne a už vůbec ne ve spojení s řízením motorového vozidla. Je přece mnohokrát dokázané, že reakce řidiče jsou po požití takových látek zcela odlišné od normálu a už i při malých rychlostech může dojít i k fatálním chybám." řekl během natáčení Michal Matějovský.

Publicistický pořad 112, ve kterém vystoupí i Michal Matějovský, je připravován týmem vedeným Miroslavem Vaňurou, který se tématem zabývá už dlouhá léta. "Stodvanáctku" vymyslel, a podobné formáty v minulosti vyráběl také pro TV Nova pod názvem "112 - V ohrožení života" i pro Českou televizi, kde připravoval pořad "Tísňová linka". Premiéra nyní natáčeného dílu, ve kterém uvidí diváci také týmový sportovní vůz Chevrolet Camaro ZL1, bude na TV Barrandov ve středu 21. 5. 2014 ve 22,05 hodin. Pořad, po jeho uvedení, bude možno shlédnout také na webu TV Barrandov v sekci "videoarchiv" a už nyní si můžete prohlédnout video z natáčení pořadu na našem webu.

Z natáčení pořadu 112 pro TV Barrandov Z natáčení pořadu 112 pro TV Barrandov Z natáčení pořadu 112 pro TV Barrandov Z natáčení pořadu 112 pro TV Barrandov

Příští závody

Media foto