Michal Matějovský hostem výstavy Auto-moto show&cestování v Pardubicích

Michal Matějovský během autogramiády v pardubické ČEZ ARENĚ
- 18. 5. 2014, Pardubice -

Pardubická ČEZ ARENA uspořádala o tomto víkendu jednu z největších východočeských motoristických výstav v tomto roce. Výstava byla prezentací osobních, sportovních užitkových a nákladních automobilů, elektromobilů, elektro-skútrů, motocyklů, auto a moto doplňků a příslušenství, garážové a servisní techniky, lodí, člunů, karavanů, přívěsů, sportovních potřeb a služeb pro motoristy.

V rámci nedělního doprovodného programu uspořádal v pardubické ČEZ ARENĚ autogramiádu také královéhradecký automobilový závodník Michal Matějovský. Michal návštěníky také v moderovaném rozhovoru informoval o svých současných aktivitách v rámci závodů FIA ETCC 2014.

Výstava byla dále doplněna zdařilou expozicí historických i soudobých amerických vozidel, umístěnou na parkovišti v areálu pardubické ČEZ ARENY, kde společnost ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT vystavila svůj prezentační a předváděcí vůz Chevrolet CAMARO ZL 1. Program, o který byl značný zájem ze strany návštěvníků, byl dále doplněn několika módními přehlídkami a vystoupením místních country skupin.

Podívejte se na sestřih z celé akce.

Vstup na krytou výstavní plochu byl lemován vystavenými americkýmí vozidly Michal Matějovský v v diskusi s návštěvníky výstavy Michal Matějovský při rozhovoru s moderátorem výstavy Romanem Pleskotem Michal Matějovský spolu s manažerkou výstavy paní Danielou Fikejsovou

Příští závody

Media foto