Matějovský a jeho životní Pole Position

Michal Matějovský a Zuzka Ulmanová si řekli své ANO v sobotu 2.8.2014 v Broumově v hotelu Manor House
- 2. 8. 2014, Broumov -

Michal Matějovský toho v tomto roce stíhá skutečně hodně - jako český reprezentant velmi dobře odjel několik letošních podniků FIA European Touring Car Cup 2014, plnil úlohu testovacího a náhradního jezdce týmu Buggyra a vedle toho si také plnil svoje studijní povinnosti na Vysoké škole podnikání v Ostravě.

To by zcela určitě nestíhal tak dobře, kdyby vedle něho nestál někdo, kdo mu pomáhá a vytváří i zázemí. Dlouho to byla Michalova rodina a zejména otec Stanislav Matějovský, bývalý mistr Evropy v závodech tahačů, ale všechno se vyvíjí a v tomto případě tím správným směrem…. Už nějaký čas totiž vedle Michala stojí jeho přítelkyně Zuzka Ulmanová, která má k závodním okruhům také velmi blízko a logicky ho tak ve všem, co se závodění týká, podporuje. A právě se Zuzkou se Michal v sobotu 2. 8. 2014 oženil. Své ANO si novomanželé Matějovští řekli - kde jinde než - v zázemí hotelového komplexu Manor House v Broumově, který patří jednomu z hlavních partnerů Michalova týmu, společnosti VEBA textilní závody a.s. Broumov.

"Oba jsme velmi šťastni. Teď pojedeme na krátkou svatební cestu a koncem srpna se vrátíme na okruhy. Na mistrovství Evropy v závodech tahačů do Mostu a pak už přijde vyvrcholení letošní sezóny, a to poslední závody FIA ETCC v sicilské Perguse. I když pro mne vyvrcholením sezóny v tomto roce byl právě dnešní den..." s úsměvem podotkl po skončení svatebního obřadu v Broumově Michal Matějovský.

Příští závody

Media foto