Matějovský se připravuje na Pergusu

Michal Matějovský během testování na mosteckém autodromu
- 1. 9. 2014, Most -

V pondělí 1. září, po skončení závodů mistrovství Evropy tahačů, si na mosteckém autodromu dali dostaveníčko mechanici týmu Křenek Motorsport s Michalem Matějovským, aby společně provedli finální doladění vozu BMW 320si před závěrečným podnikem FIA ETCC 2014, který se uskuteční o posledním zářijovém víkendu na Sicílii v Perguse.

"Nejednalo se o běžné testování, spíše šlo o to zajet motor, který byl před posledními závody kompletně repasován. S výsledky repase jsem spokojen, během zajíždění si motor dokonale sedl, čemuž odpovídají časy, které jsem měl v několika závěrečných ostrých kolech. Vedle zajíždění motoru se mechanici věnovali také brzdovému systému. Nastavení vozu nezkoušíme, v Perguse jsem startoval už vloni, takže nějaká data z této trati máme a konečné nastavení tak provedeme až na Sicílii." řekl během zkušebních jízdy v Mostě Michal Matějovský.

Před posledními závody v Perguse už žádný další test Michala Matějovského nečeká. O těchto závodech, ve kterých může dojít ještě k mnoha různým změnám díky dvojnásobnému bodovému přídělu, budeme pravidelně informovat na těchto stránkách a také na www.ceskeokruhy.cz.

Matějovský testoval v Mostě BMW 320si před Pergusou Matějovský testoval v Mostě BMW 320si před Pergusou Matějovský testoval v Mostě BMW 320si před Pergusou Matějovský testoval v Mostě BMW 320si před Pergusou Matějovský testoval v Mostě BMW 320si před Pergusou Matějovský testoval v Mostě BMW 320si před Pergusou Matějovský testoval v Mostě BMW 320si před Pergusou Matějovský testoval v Mostě BMW 320si před Pergusou

Příští závody

Media foto