Matějovský opět testoval s BMW na mosteckém okruhu

Michal Matějovský během testování s vozem BMW 130i týmu GSM Racing na mosteckém autodromu
- 18. 9. 2014, Most -

Týden před odjezdem na poslední závody FIA ETCC 2014 na sicilském okruhu v Perguse se týmu podařilo zajistit ještě jedno testování na mosteckém okruhu a tak měl Michal Matějovský možnost svézt se s BMW 130i týmu GMS Racing.

"Domluvili jsme se s Romanem Švorcem z týmu GMS Racing a měli jsme tak v Mostě k dispozici pro testování vůz BMW 130i, který občas využíváme v rámci tréninkového programu. Při testovacích jízdách jsme se zaměřili zejména na styl jízdy při různých nastavení vozu. Předpokládali jsme, že testovat před závody v Perguse už nebudeme, ale jsem rád, že se tato možnost naskytla. Každé svezení v závodním autě stejné nebo podobné koncepce je dobré," řekl po skončení testovacích jízd na mosteckém okruhu Michal Matějovský, který na závody na Sicílii odjíždí už v polovině příštího týdne.

Michal Matějovský během testování s vozem BMW 130i týmu GSM Racing na mosteckém autodromu Michal Matějovský během testování s vozem BMW 130i týmu GSM Racing na mosteckém autodromu Michal Matějovský během testování s vozem BMW 130i týmu GSM Racing na mosteckém autodromu Michal Matějovský během testování s vozem BMW 130i týmu GSM Racing na mosteckém autodromu

Příští závody

Media foto