Matějovský se zúčastnil posledních testů Buggyry před Dakarem

Michal Matějovský během testů týmu Buggyra v Senici
- 17. 10. 2014, Senica -

Tým Tatra Buggyra Racing se v závěru minulého týdne testoval svého Fat Boye v Senici. "Byla to poslední možnost, kdy jsme mohli vyzkoušet ještě nové komponenty, a to navíc v ostrých podmínkách. Pak už nás čeká jen repase závodního speciálu a odjezd na Dakar. Více toho do nejslavnější rallye světa nestihneme," uvedl po testování na Slovensku Martin Kolomý, který si v zázemí týmu Tatra Buggyra Racing pochvaloval provedené změny na podvozku.

Týmového testování se zúčastnil také jezdec Michal Matějovský. Po testech se netajil nadšením z jízdy: "Byl to skutečně obrovský zážitek. Testování jsem si opravdu užil a myslím, že vůz bude příští rok v lednu zdatným protivníkem ostatních soupeřů..."

Nyní čeká tento dakarský speciál kompletní repase a v polovině listopadu pak cesta do Jižní Ameriky, kde na začátku ledna startuje slavný Dakar. Roudnický tým pokračuje ve svém testovacím programu, dle kterého v dílnách technologického centra vzniká druhý speciál Tatra 815 Buggyra.

Michal Matějovský během testování týmu Buggyra v Senici Michal Matějovský během testování týmu Buggyra v Senici Michal Matějovský během testování týmu Buggyra v Senici Michal Matějovský během testování týmu Buggyra v Senici

Příští závody

Media foto