Matějovský mezi oceněnými v anketě Sportovec roku 2014 města Hradec Králové

- 25. 2. 2015, Hradec Králové -
Michal Matějovský převzal ocenění v anketě Sportovec roku města Hradec Králové

Slavnostní galavečer, v rámci kterého se uskutečnilo vyhlášení ankety Nejúspěšnější sportovec roku 2014 města Hradec Králové, se konal ve středu 25. února 2015 od 18 hodin v sále královéhradecké Filharmonie. Během večera bylo oceněno deset nejlepších jednotlivců, tři kolektivy, handicapovaní sportovci a jedna osobnost byla uvedena do Síně slávy. Zároveň byl vyhlášen i vítěz ankety čtenářů Hradeckého deníku.

Ze sportovců reprezentujících motoristický sport na královéhradecku se jako jediný mezi desítku těch nejlepších v nejprestižnější kategorii jednotlivců dostal jezdec týmu Křenek motorsport Michal Matějovský a to za zisk titulu vicemistra Evropy v loňské sezóně závodů FIA ETCC a také za zisk Pohárů národů - The Nations´Cup, který ve stejném seriálu závodů pro Českou republiku před Ruskem a Slovenskem vybojoval Matějovský spolu se svým týmovým kolegou Petrem Fulínem.

Během galavečera, který uváděl moderátor TV Prima Radek Šilhan, vystoupily v bohatém programu zpěvačky Eva Matějovská nebo muzikálová hvězda Kamila Nývltová a celá řada dalších umělců a sportovců. Večer byl zakončen společenským rautem v prostorách královéhradecké Filharmonie.

Pohled do hlediště sálu královéhradecké Filharmonie při galavečeru u příležitosti vyhlášení ankety Sportovec roku Během slavnostního večera proběhla řada tanečních a pěveckých vystoupení Jedním z gratulantů byl také senátor prof. MUDr. Jaroslav Malý, CSc. Michal Matějovský spolu s jedním z fanoušků

Příští závody