Jiří Forman vyzkoušel Superkarty

- 28. 8. 2015, Brno -
Jiří Forman vyzkoušel Superkarty

Už za týden se v Brně uskuteční další podnik FIA ETCC, ve kterém se bude Michal Matějovský snažit potvrdit svoji vedoucí pozici v evropském šampionátu cestovních vozů, ve třídě TC2. V rámci těchto blížících se závodů, se v Brně připravují také vložené doplňkové závody Superkartů. Do nich zasáhne i čerstvý mistr Evropy v Superkartech Adam Kout. A právě s Adamem Koutem, který v srpnu v holandském Assenu vybojoval Evropský titul, přijel na brněnský Masarykův okruh testovat tyto stroje týmový kolega Michala Matějovského Jiří Forman. Testování probíhalo v pátek 28. 8. 2015 a přineslo pro tým Jiřího Formana první informativní výsledky a data, na základě kterých se nyní rozhodne, zda spolu s Adamem Koutem nastoupí do závodů Superkartů v Brně také Jiří Forman.

„Byl to skvělý zážitek. Měl jsem možnost testovat identický stroj, s jakým závodí Adam Kout, který byl připraven týmem MS KART, vedeným panem Milanem Šimákem. Pod jeho vedením jsme také v pátek v Brně testovali. Myslím, že po prvním seznámení jsem se s novým strojem dobře sžil a postupně jsem začal zlepšovat zajížděné časy na kolo. Ovládání stroje není zas o tolik odlišné od motokár, na které jsem zvyklý. Rychlost a hlavně její vnímání je v tomto poměrně malém stroji ale o dost intenzivnější a to přispívá k mimořádnému prožitku z jízdy v Superkartech. Budu rád, když se závodů v Brně budu moci zúčastnit.“, řekl po testování v Brně Jiří Forman.

Jiří Forman vyzkoušel Superkarty Jiří Forman vyzkoušel Superkarty Jiří Forman vyzkoušel Superkarty Jiří Forman vyzkoušel Superkarty

Příští závody