Prezentace před závody FIA ETCC 2015 na Barum Czech Rally ve Zlíně

- 29. 8. 2015, Zlín -
Michal Matějovský během rozhovoru pro TV Eurosport na Barum Czech Rally Zlín 2015

Michal Matějovský se v sobotu 29. 8. 2015 zúčastnil na pozvání TV Eurosport mediální akce spojené s konáním populární Barum Czech Rally Zlín, která je dlouhodobě jednou z nejvýznamnějších motoristických akcí v České republice. V letošním roce se konala už po pětačtyřicáté. Kvůli barumce se rok co rok na Zlínsko vydává několik desítek tisíc nadšených motoristických příznivců. Velkou důležitost této akce dokládá i nebývalý zájem médií, jen v loňském roce se na Barumku akreditovalo celkem 306 novinářů ze sedmnácti států! TV Eurosport byla samozřejmě i letos u toho a vybrala si k propagaci motorsportu obecně i českého jezdce Michala Matějovského, který informoval návštěvníky Barum Czech Rally o blížícím se evropském šampionátu cestovních vozů, který se pojede už ve dnech 4. - 6. září na brněnském Masarykově okruhu.

"Před nedávnem se seriály IRC a Mistrovství Evropy FIA spojily v jeden společný a silný šampionát, přičemž Eurosport je hlavním promotérem a Barum Czech Rally Zlín tak představuje jeden z pilířů kontinentálního šampionátu. I v roce 2015 patří do desítky elitních soutěží zařazených do šampionátu FIA ERC. A vzhledem k tomu, že Eurosport zajišťuje TV přenosy i ze závodů mistrovství světa cestovních vozů (FIA WTCC) a rovněž i z evropského šampionátu cestovních vozů (FIA ETCC), dostal jsem možnost podívat se i na tuto soutěž a zároveň pozvat návštěvníky i televizní diváky na náš blížící se čtvrtý podnik evropského šampionátu cestovních vozů do Brna,", řekl po návštěvě sobotních soutěžních jízd na Barum Czech Rally Zlín Michal Matějovský.

Michal Matějovský během navštevy Barum Czech Rally ve Zlíně Michal Matějovský během navštevy Barum Czech Rally ve Zlíně Michal Matějovský během navštevy Barum Czech Rally ve Zlíně Michal Matějovský během navštevy Barum Czech Rally ve Zlíně

Příští závody