Michal Matějovský bude hostem na výstavě Rychlá kola v Lysé nad Labem

- 13. 11. 2015, Lysá nad Labem -
BMW 320si Michala Matějovského během přípravy výstavy Rychlá kola v Lysé nad Labem

V pátek 13. 11. 2015 byla na výstavišti v Lysé nad Labem zahájena 20. výstava automobilů, motocyklů a jejich příslušenství KOLA 2015. K autosalónu již tradičně patří divácky velmi atraktivní výstava závodních speciálů a tuningově upravených vozů RYCHLÁ KOLA 2015, kde je vystaveno téměř sedmdesát závodních speciálů, včetně vítězného BMW 320si Michala Matějovského.

Součástí výstavy RYCHLÁ KOLA je i ukázka fotografií z výstavy stejnojmenného názvu - Rychlá kola - tedy fotografií z prostředí motorsportu od českých i zahraničních fotografů z let 2014-15, doplněná o některé vítězné fotografie prestižní soutěže Zlaté oko, vyhlašované v rámci novinářské ankety Zlatý volant. Výstava byla s úspěchem prezentována v letošním roce ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové a poté ještě v galerii Orbis v budově agentury CzechTourism na Vinohradské třídě v Praze.

Návštěvníci výstavy a fanoušci motorsportu uvidí na výstavě RYCHLÁ KOLA i Matějovského vítězné BMW 320si, se kterým získal v letošním roce titul evropského šampiona v závodech FIA ETCC 2015. V neděli kolem 11 hodiny dopoledne bude Michal Matějovský hostem besedy se závodníky a později se také zúčastní autogramiády. Výstava trvá od pátku 13. do neděle 15. listopadu, výstavní haly v Masarykově ulici budou otevřeny každý den od 9 do 17 hodin.

Pohled na část výstavy fotografií Rychlá kola instalované v galerii Orbis na Vinohradské třídě v Praze Pohled na část výstavy fotografií Rychlá kola instalované v galerii Orbis na Vinohradské třídě v Praze Pohled na část výstavy fotografií Rychlá kola instalované na výstavě Rychlá kola v Lysé nad Labem Z přípravy výstavy Rychlá kola v Lysé nad Labem

Příští závody