Společnost Czech Motorsport obohatila portfolio služeb sesterských firem

- 24. 3. 2017, Hradec Králové -

Motoristická agentura ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT - společnost, která se dlouhodobě úspěšně profiluje v oblasti motoristických sportů a v zastupování jezdců - změnila majitele. Rozšířila tak skupinu sesterských firem navázaných na motoristický sport pod vedením Josefa Zajíčka a obohatila portfolio jí nabízených služeb. Skupinu dále tvoří společnosti a značky AUTODROM MOST, Motorland Bělá, POZITIF, dříve SPORT-PRESS, a Škoda Octavia Cup.

Nově se společnost ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s. bude prezentovat pod názvem Czech Motorsport, a. s. „Její prioritou je organizace a hladký průběh loni obnoveného okruhového šampionátu Škoda Octavia Cup. Dalším úkolem je vývoj nového vozu Škoda Octavia. Chceme postavit nové konkurenceschopné závodní okruhové auto, které by svou účastí zatraktivnilo národní okruhový šampionát již v roce 2018,“ upřesnil Josef Zajíček.

Společnost ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT se v minulosti úspěšně angažovala v mnoha motoristických projektech. Například ve spolupráci se závodním týmem Křenek Motorsport jezdec Michal Matějovský úspěšně reprezentoval v tříletém projektu seriálu ETCC – Mistrovství Evropy cestovních vozů. Dále se pak společnost v několika uplynulých letech ve spolupráci s týmem Buggyra prezentovala v okruhovém seriálu FIA European Truck Racing Championship (ETRC), kde startoval Jiří Forman, a v čínském truckovém mistrovství. Aktivity společnosti zahrnovaly také spolupráci na zabezpečení účasti týmu Buggyra v závodě Rally DAKAR v uplynulých ročnících.

Michal Matějovský s vozem BMW 320SI v závodech FIA ETCC 2015 Jiří Forman s tahačem Buggyra během závodů FIA ETRC 2016 na mosteckém autodromu Miroslav Forman s tahačem čínské provenience, mistrovství Číny v závodech tahačů, Guang Dong 2016 Martin Kolomý s posádkou na startu Rally Dakar 2017 v paraguayském Asunciónu
SHOP - TEAM MARCHANDISE

Partneři