příští závody

media foto

tv program

RSS 2.0

mapa webu



p r e s s :    www.deniksport.cz    www.motormix.cz    www.idnes.cz    www.sport.cz
www.fiaetcc.com    www.fiawtcc.com    www.wtcc-fanklub.cz    www.brdcstars.com    www.cp.octaviacup.cz
www.autodrom-most.cz    www.autoklub.cz    www.bmw1challenge.com    www.hradeckralove.org    www.vekraracingteam.cz
... english version ... russian version www.internetexpres.cz www.eurotel.cz

Forman v Brně potvrdil mistrovský titul

Miroslav Forman zvítězil v nedělním sprintu Divize 4, kat. do 2000 ccm v Brně -14. 10. 2007, Brno -

Vydařený víkend týmů společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT, které se účastnily okruhových závodů, konaných v rámci zastávky formulového seriálu A1 Grand Prix v Brně, potvrdil další člen královéhradecké stáje Miroslav Forman, jedoucí s vozem Audi A4 ST v barvách týmu Alacatel-Lucent MOTORSPORT.

Miroslav Forman, jistý mistr republiky v Divizi 4 - třída do 2000 ccm, se nemohl účastnit celého brněnského podniku, protože ještě v sobotu pomáhal svému synovi na závodech prestižního Monaco Kart Cupu v Monte Calru. Jeho neúčast na sobotní kvalifikaci jej tedy poslala na poslední místo startovního roštu nedělního závodu. Přesto se mu nakonec v nedělních závodech podařilo zvítězit a potvrdit tak svůj mistrovský titul jak v hodnocení Divize 4 - třídy do 2000 ccm, kategorie sprint, tak i v hodnocení Divize 4 celkovém.

Úspěšní byli i týmoví kolegové Miroslava Formana s vozy Alfa Romeo 147 GTA - Šimon Kubišta a Jiří Nykodým. Oba podávali vyrovnané výkony. Kubišta si zlepšil svůj osobní rekord, když zajel velmi dobrý čas 2:23.670 a zařadil se tak mezi nejrychlejší jezdce s vozem Alfa Romeo 147 GTA. V celkovém hodnocení závodu obsadil 14. místo. Jiří Nykodým, který se v jeden moment dostal po nezaviněné kolizi do hodin, nakonec skončil na šestnáctém místě.
Miroslav Forman startoval v neděli z poslední řady Šimon Kubišta na startu nedělního závodu Michal Matějovský a Šimon Kubišta Jiří Nykodým na startu nedělního závodu