příští závody

media foto

tv program

RSS 2.0

mapa webu



p r e s s :    www.deniksport.cz    www.motormix.cz    www.idnes.cz    www.sport.cz
www.fiaetcc.com    www.fiawtcc.com    www.wtcc-fanklub.cz    www.brdcstars.com    www.cp.octaviacup.cz
www.autodrom-most.cz    www.autoklub.cz    www.bmw1challenge.com    www.hradeckralove.org    www.vekraracingteam.cz
... english version ... russian version www.internetexpres.cz www.eurotel.cz

Miroslav Forman mezi oceněnými v Čestlicích

Jezdec Miroslav Forman přebírá Český pohár ve sprintu, kat. do 2000 ccm, za rok 2007 - 11. 12. 2007, Čestlice -

Po setkání v pražském Hotelu Ambassador, kde se nedávno předávala ocenění nejlepším jezdcům českých automobilových soutěží, uspořádala okruhová komise FAS slavnostní, ale neformální, vyhlášení Mistrů České republiky v závodech automobilů na okruhu, vítězů Českého poháru ve sprintu a České trofeje junior. Slavnostní večer se uskutečnil v prostředí sportovní střelnice v Praze Čestlicích.

Jezdec našeho týmu Miroslav Forman, nedávno oceněný již pohárem pro Mistra ČR v závodech automobilů na okruzích, třída D4, kat. do 2000 ccm, zde převzal Český pohár za nejlepší umístění ve sprintu ve stejné kategorii. K přítomným v úvodu promluvil předseda okruhové komise Gerhard Ittner, vlastní předávání cen pak moderovala hlasatelka sportovního zpravodajství ČT Barbora Černošková.
Gerhard Ittner a Barbora Černošková při zahájení předávání ocenění nejlepším jezdcům Společná fotografie oceněných jezdců spolu s moderátorkou ČT Barborou Černoškovou V Čestlicích byla oceněna i kolegyně Miroslava Formana, Polka Karolina Czapka za 2. místo v MČR, třída D4, kat. do 2000 ccm Z poháru se radoval spolu s otcem i syn Jiří