příští závody

media foto

tv program

RSS 2.0

mapa webu



p r e s s :    www.deniksport.cz    www.motormix.cz    www.idnes.cz    www.sport.cz
www.fiaetcc.com    www.fiawtcc.com    www.wtcc-fanklub.cz    www.brdcstars.com    www.cp.octaviacup.cz
www.autodrom-most.cz    www.autoklub.cz    www.bmw1challenge.com    www.hradeckralove.org    www.vekraracingteam.cz
... english version ... russian version www.internetexpres.cz www.eurotel.cz

S Ferrari na Tuning party 2007

Návštěvníci Tuning party měli možnost sledovat detaily vozu Ferrari Maranello - 25. 6. 2007, Hradec Králové -

Již šestý ročník mezinárodního tuningového mega srazu Tuning party 2007 se uskutečnil v termínu od 22. 6. 2007 do 24. 6. 2007 na letišti v Hradci Králové (www.tuningparty.cz). Na programu byla i tentokrát, kromě řady technických úprav různých automobilů, k vidění i celá plejáda skutečných motoristických lahůdek. Bezesporu k nim patřilo i Ferrari 575 Maranello, které do Hradce Králové přivezl jezdec Michal Matějovský.

"Ferrari tu budilo zasloužilou pozornost a já jsem rád, že jsem dostal možnost tady tento nádherný vůz prezentovat. Jel jsem tu i krátký sprint, výsledné časy ale zatím neznám. Bez ohledu na dosažený čas si myslím, že tohle auto tady rozhodně poutalo pozornost a na Tuning party patří.", řekl po skočení královéhradecké Tuning party Michal Matějovský.
Ferarri 575 Maranello v dílnách stáje ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT Jezdec Michal Matějovský s vozem Ferrari 575 Maranello Aleš a Michal Matějovský s vozem Ferrari 575 Maranello Ferrari 575 Maranello budilo na Tuning party zasloužilou pozornost