příští závody

media foto

tv program

RSS 2.0

mapa webu



p r e s s :    www.deniksport.cz    www.motormix.cz    www.idnes.cz    www.sport.cz
www.fiaetcc.com    www.fiawtcc.com    www.wtcc-fanklub.cz    www.brdcstars.com    www.cp.octaviacup.cz
www.autodrom-most.cz    www.autoklub.cz    www.bmw1challenge.com    www.hradeckralove.org    www.vekraracingteam.cz
... english version ... russian version www.internetexpres.cz www.eurotel.cz

Matějovského vyřadila technická porucha motoru

Matějovského vyřadila v Adrii porucha motoru v 1. závodě - 28. 10. 2007, Adria, Itálie -

Nedělní program zahájil tým O2 MOTORSPORT ranním Warm up a nic nenasvědčovalo tomu, že by se v následných závodech měly objevit nějaké problémy. Vůz fungoval bezvadně, podobně jako tomu bylo v sobotní kvalifikaci. Přesně ve 12.30 byly zahájeny přípravy na start prvního závodu. Michal Matějovský stál, podle výsledků kvalifikace, na 13. místě startovního roštu, tedy v 7. řadě. V prvních dvou kolech po startu bojoval zejména s Britem Kayem, pak však náhle vypověděl službu motor a Matějovský musel mimo trať.

"Na motoru došlo k mechanickému poškození, které je natolik vážně, že nám dále nedovoluje v závodech pokračovat", oznámil krátce po prohlídce vozu technickým komisařům generální manažer týmu Stanislav Matějovský. "Jsme z toho hodně smutní, protože jsme se na závody dobře připravili. Jak je vidět z výsledků kvalifikace i z průběhu úvodu prvního závodu, Michal měl jednoznačně na umístění mezi první dvanáctkou jezdců", dodal ještě manažer týmu Stanislav Matějovský.

V prvním závodě zvítězil Švéd Engstrom s vozem Honda Accord Euro R. Podrobnější výsledky celého závodního víkendu naleznete na www.fiaetcc.com.
Před boxem stáje O2 MOTORSPORT Na startovním roštu prvního závodu Krátce před startem prvního závodu Po startu prvního závodu
V prvních kolech bojoval Matějovský s Britem Kayem o umístění těsně za první desítkou jezdců Matějovský s nefunkčním motorem musel být po skončení prvního závodu odtažen Po havárii musel odstoupit Portugalec Campanico Na tiskové konferenci hovoří vítěz prvního závodu Švéd Engstrom