příští závody

media foto

tv program

RSS 2.0

mapa webu



p r e s s :    www.deniksport.cz    www.motormix.cz    www.idnes.cz    www.sport.cz
www.fiaetcc.com    www.fiawtcc.com    www.wtcc-fanklub.cz    www.brdcstars.com    www.cp.octaviacup.cz
www.autodrom-most.cz    www.autoklub.cz    www.bmw1challenge.com    www.hradeckralove.org    www.vekraracingteam.cz
... english version ... russian version www.internetexpres.cz www.eurotel.cz

Po premiéře pohárových octavií

Společné foto členů týmu s jezdci skupiny Black Dogs LE MC - 15. 5. 2007, Hradec Králové -

Tři dny, které uplynuly od prvního závodního víkendu Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cupu na mosteckém okruhu, daly možnost v klidu se ohlédnout za premiérou tohoto prestižního seriálu okruhových závodů. Týmovým protagonistou v tomto klání je rozhodně vítěz obou úvodních závodů Michal Matějovský a to bez ohledu na pozdější diskvalifikaci v druhém pohárovém závodě.

Během závodů se v zázemí týmu vystřídaly na tři desítky hostů, mezi kterými tentokrát dominovala skupina motorkářů Black Dogs LE MC (www.blackdogscz.com), kteří přijeli se svými stroji a obohatili i nedělní polední přestávku prezentační jízdou na mosteckém okruhu.

Příznivci týmu se mohou vrátit na mostecký Autodrom o druhém červnovém víkendu, kdy se zde uskuteční další podnik Mezinárodního mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích. Pohárové octavie pak diváci uvidí v Brně v rámci závodů FIA WTCC - Mistrovství světa cestovních vozů (15.-17.6.2007).
Z vyhlášení výsledků soutěže týmů Michal Matějovský byl po vyhlášení výsledků nedělních závodů v obležení novinářů Michal Matějovský odpovídá na dotazy novinářů během tiskové konference po skončení závodů Před V.I.P. stanem týmu na mosteckém okruhu
Informace pro hosty týmu podával technický manažer Roman Seidl Hosté spolu se členy týmu sledovali průběh závodů přímo ve V.I.P. stanu týmu Společné foto ve V.I.P. stanu týmu Někteří členové týmu při slavnostním vyhlášení výsledků na mosteckém okruhu