ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT s Vekra Racing Teamem

- 29. 2. 2008, Hradec Králové -

ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s. bude spolupracovat při zajišťování některých sportovních projektů a klientských akcí s mladým a ambiciózním týmem Vekra Racing Team pod společným názvem Vekra CSMS Racing Team.

"Již déle trvající spolupráce s Vekra Racing Teamem vyústila v letošním roce v aktivní spojení nejen pro společnou práci ve prospěch klientských akcí, ale naše spolupráce bude zaměřena především na okruhové série Tourenwagen Challenge a prestižní Česká pojišťovna – Škoda octavia cup (ČPŠOC), kde společně nasadíme 6 vozů. Jezdci Petr Fulín, Daniel Skalický, Tadeáš Martínek, Tiki S.Ivoševič a M.Lisowski budou v této sérii úročit bohaté zkušenosti obou týmů a využitím dvojitého know-how se tak zcela jistě pokusí o útok na letošní titul poháru soutěžících i jednotlivců v ČPŠOC. Michala Matějovského, který v souvislosti se zahraničním angažmá pojede pouze tři závody, vystřídá ve zbylých podnicích Laura Hájková. První testování proběhlo 27.2. na mosteckém autodromu, s dalším počítáme v průběhu března a dubna a to na některém ze zahraničních okruhů", upřesnil strategii společnosti pro letošní rok její generální manažer Stanislav Matějovský.

Příprava vozu k testování v boxech stáje VEKRA CSMS Racing Team Laura Hájková spolu se svými jezdeckými kolegy na testování na mosteckém okruhu Jezdci Petr Fulín a Tadeáš Martínek při rozhovoru s mechanikem Zdeňkem Bartošem Mechanik Zdeněk Bartoš při kontrole vozu před další testovací jízdou

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu