Testy na okruhu v Poznani téměř v zimních podmínkách

Petr Fulín s vozem Alfa Romeo 147 GTA při testech na okruhu v Poznani
- 18. 3. 2008, Poznaň, Polsko -

VEKRA-CSMS Racing Team vycestoval počátkem minulého týdne k dalším testům na okruh do jihopolské Poznaně. Teplé počasí závěru zimy signalizovalo, že by se tu mohly konat testy za téměř ideálních podmínek. Opak byl však pravdou. Teplota lehce pod bodem mrazu, silný vítr a ve vzduchu poletující sníh, tak to byly skutečné podmínky předvelikonočních testů na okruhu v Poznani, do kterých se zapojilo pět jezdců - Laura Hájková, Petr Fulín, Tiki Ivoševič, Daniel Skalický a Tadeáš Martínek.

"Jde nám o to vyzkoušet čerstvě upravenou a přes zimu připravenou techniku. A zdá se, že všechno tu kromě počasí funguje tak jak má. I jezdci si přes zimu odpočali a jejich výkony jsou pro mne příjemným překvapením. Jde ale o jeden z úvodních testů, navíc veškerá data, která jsme tu získali, jak teplota pneu, asfaltu, ale i další údaje, patří spíše do říše zimy, takže ke konečnému nastavení vozů před prvními závody budou muset přispět data také z dalších testů, ke kterým hodláme vyjet na některý z německých okruhů", řekl po testování v Poznaní jezdec a manažer týmu v jedné osobě Petr Fulín.

K dalším testům tak VEKRA-CSMS Racing Team, opět v početné sestavě, vyjede už v pondělí 31.3.2008 na okruh Lausitzring.

Octavie Dana Skalického před zahájením testů Porada v zimním počasí na poznaňském okruhu Porada v zimním počasí na poznaňském okruhu Dan Skalický na okruhu v Poznani Daniel Skalický Laura Hájová Tadeáš Martínek Tiki Ivoševič Testovací jízdy Testovací jízdy Testovací jízdy Testovací jízdy

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu