Michal Matějovský se vrátil z Nového Zélandu rovnou na okruhy

Michal Matějovský v boxech na okruhu v Oscherslebenu při testech s vozem SEAT
- 20. 3. 2008, Hradec Králové, Oschersleben -

Po dlouhém, mnohahodinovém letu s několika přestávkami a přestupováním z letadla do letadla, z novozélandského Aucklandu do Prahy, čekal v Čechách Michala Matějovského pořádný šok. O minulém víkendu se totiž vrátil z několikaměsíčního pobytu u protinožců z léta rovnou do zimy - takové vládlo v našich zeměpisných šířkách v té době počasí. A navíc mu tým naordinoval hned na úterý 18. 3. první testovaní s vozem SEAT, které se uskutečnilo na německém okruhu v Oscherslebenu.

"Tyhle rychlé přechody mi v zásadě nevadí. Po několika měsících bez závodění se mi po okruzích už docela stýská. V Oscherslebenu bylo bohužel ale velmi špatné počasí, teplota pod bodem mrazu a poletoval sníh. Testovalo nás asi patnáct a jsem rád, že svými časy jsem se dokázal dostat mezi první polovinu jezdců", řekl po úvodních testech s vozem SEAT Michal Matějovský.

V programu jezdce byl ještě minulý týden rekondiční pobyt v italském Lonatu. Toho se zúčastnil s Michaelem Vorbou a některými dalšími okruhovými jezdci z jiných týmů. A v příštích týdnech už Matějovského čekají další testování a to jak s pohárovou Octávií, tak i s novým vozem SEAT.

Nový Zéland, Auckland Nový Zéland, Auckland, v pozadí část věže SKY TOWER Auckland, pohled z 328 metrů vysoké věže SKY TOWER Motorismus let minulých na Novém Zélandu Michal Matějovský, Nový Zéland Michal Matějovský, Nový Zéland Michal Matějovský, Nový Zéland Michal Matějovský, Nový Zéland Počasí nebylo testování příliš nakloněno Seřizování závodního vozu Testovaný vůz byl úplně nový Vyhodnocení výsledků telemetrie

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu