Michal Matějovský natáčel 102 oktanů ve Špindlerově Mlýně

Michal Matějovský při natáčení pořadu 102 oktanů ve Špindlerově Mlýně
- 4. 4. 2008, Špindlerův Mlýn -

Posledního sněhu si trochu užíval tento pátek ve Špindlerově Mlýně Michal Matějovský. Už příští týden ale odlétá na horkou španělskou půdu k prvnímu testování s novým vozem SEAT.

Na zajímavou akci Michala pozvali tvůrci známého motoristického pořadu 102 oktanů, kteří uspořádali před sezónou v krásném horském prostředí setkání některých jezdců reprezentujících náš motoristický sport v zahraničí. Michal Matějovský, který v letošním roce pojede SEAT León Eurocup, se tu sešel s například se Štěpánem Vojtěchem. "Bylo to netradiční zajímavé setkání před zahájením náročné sezóny a měli jsem si hodně co říci a i natáčení bylo zajímavé," řekl po skončení akce ve Špindlerově Mlýně Michal Matějovský. Záznam z tohoto setkání se připravuje do vysílání na příští vydání pořadu 102 oktanů, které by mělo mít premiéru ve středu 16.4.2008.

Michal Matějovský s jedním z tvůrců pořadu Pavlem Hanákem Připevňování mikrofonu před natáčením Během natáčení Během natáčení Michal si úžíval posledního letošního sněhu Michal podepisuje jednu z cen pro diváckou soutěž pořadu 102 oktanů Michal Matějovský se ve Špindlerově Mlýně setkal s jezdcem  Štěpánem Vojtěchem Michal Matějovský a Petr Najman z BRT

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu