Další přípravné testy na mosteckém okruhu

Šimon Kubišta s Alfou Romeo 156 S 2000 v nové barevné úpravě před nájezdem do dalšího testovacího kola
- 6. 5. 2008, Most -

Týmoví jezdci se intenzivně připravují na blížící se závody MMČR, Česká pojišťovna-Škoda Octavia Cupu i DMW Tourenwagen Challenge. Poslední z uvedených šampionátů se na nově upravené trati v Mostě bude konat již o příštím víkendu, předchozí dva pak o týden později, tedy ve dnech 16. až 18. 5. 2008.

V úterý 6. května se v Mostě k testování sešli jezdci Petr Fulín, Polák Mateusz Lisowski, Dušan Kouřil, Miroslav Forman, Stanislav Lepka a Šimon Kubišta, který zde představil svoji Alfu Romeo 156 S 2000 v nové barvě s velmi příjemným designem. Testovací hodinu, kterou měli jezdci k dispozici, využili všichni naplno k vyzkoušení optimálních nastavení vozů pro mosteckou trať.

Jezdec Dušan Kouřil po absolvování několka testovacích okruhů s vozem AUDI A4 ST Šimon Kubišta krátce po testovací jízdě Stanislav Lepka při testování v Mostě Petr Fulín dikutuje s Ing. Karel Kubů z týmu KplusK Motorsport Petr Fulín testoval opět s octavií Michala Matějovského Polák Lisowski se připravuje k testovací jízdě Příprava Formanova vozu před testovací jízdou Šimon Kubišta a Petr Fulín během testů na mosteckém okruhu

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu