Matějovský převzal sportovní SEAT za asistence vicemiss Hany Svobodové

1. vícemiss soutěže Česká Miss Hana Svobodová a jezdec Michal Matějovský při předaní vozu SEAT Leon FR
- 10. 4. 2008, Praha -

Michal Matějovský převzal ve čtvrtek 10.4.2008 v Praze, za asistence 1. vicemiss soutěže Česká miss Hany Svobodové, dvoulitrový turbodiesel Seat Leon FR.

S podobným vozem, ale s benzínovým motorem, nastoupí úspěšný jezdec do letošního zbrusu nového evropského šampionátu vozů SEAT León Eurocup za španělsko-český tým SUNRED-BRT. Seriál bude zahájen již za měsíc ve Valencii. Závody SEAT León Eurocupu se budou konat v šesti evropských zemích společně se závody mistrovství světa cestovních vozů FIA WTCC a těm nyní právě značka SEAT vládne. Michal Matějovský bude k vidění ale i na českých okruzích a to spolu s VEKRA - CSMS Racing Teamem ve známém seriálu závodů Česká pojišťovna Škoda Octavia Cup.

"Hance jsem slíbil svezení tímhle sportovním vozem, který jsem pro reprezentaci dostal zapůjčen na letošní sezónu od importéra těchto nádherných vozů do ČR (Import Volkswagen Goup s.r.o.)", říká mladý jezdec Matějovský. Mnoho času na jarní projížďky mu však nezbude, protože už tuto sobotu odlétá do Barcelony k prvním testům a o týden později se přesune na horkou španělskou půdu i se zapůjčeným vozem, aby absolvoval kolotoč letošních testů a závodů.

Hana Svobodová a Michal Matějovský spolu se zástupcem společnosti Import Volkswagen Group s.r.o. Filipem Stoulilem 1. vícemiss soutěže Česká Miss Hana Svobodová a jezdec Michal Matějovský při předaní vozu SEAT Leon FR 1. vícemiss soutěže Česká Miss Hana Svobodová a jezdec Michal Matějovský při předaní vozu SEAT Leon FR 1. vícemiss soutěže Česká Miss Hana Svobodová a jezdec Michal Matějovský při předaní vozu SEAT Leon FR

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu