Čtvrteční testy vozů WTCC na brněnském okruhu

Michal Matějovský s vozem SEAT na trati brněnského okruhu během čtvrtečních testů
- 12. 6. 2008, Brno -

Za teplého a suchého počasí probíhaly ve čtvrtek 12. 6. po celý den na dráze brněnského okruhu první seznamovací testy jezdců FIA WTCC s novým povrchem a pro Michala Matějovského to byla prakticky vůbec první zkušenost s vozem SEAT specifikace WTCC. "Zpočátku jsem s vozem jel opravdu s velkým respektem, ale postupně jsem zrychloval. V průběhu testu jsme vyměnili obutí vozu a také některé součásti brzdového systému. Stálým sledováním výsledků telemetrie jsme postupně dosáhli téměř shodného nastavení vozu jako má Tom Coronel a také ztráta na tohoto zkušeného jezdce se již nyní minimalizovala na 1,8 sekundy. Myslím, že s takovýmto nastavením vozu můžeme zahájit sobotní volné tréninky," vyjádřil v závěru prvního dne svoji spokojenost s průběhem testů i s prací mechaniků jezdec Michal Matějovský.

V boxech týmu SUNRED-BRT se v průběhu testování objevila řada Michalových jezdeckých kolegů, podívat se přišel i jeden z hlavních partnerů týmu pro tento závod, majitel týmu K plus K MOTORSPORT pan Karel Kubů a také pan Jaime Puig, ředitel společnosti SEAT MOTORSPORT.

Ze čtvrtečních testů Ze čtvrtečních testů Ze čtvrtečních testů Ze čtvrtečních testů Michal spolu s Jaime Puigem v boxech stáje SUNRED-BRT Michal Matějovský spolu se zástupcem jednoho ze sponzorů, majitelem týmu K+K MOTORSPORT, panem Karlem Kubů Porada s Joanem Orusem a mechaniky během testování Michala přišla na čtvrteční testy podpořit i Laura Hájková

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu