Michal Matějovský startuje v sobotu z 1. řady

Mechanici měli plné ruce práce při výměně převodovky, za jejich dobrou práci se jim Michal odvděčil 2.místem v měřeném tréninku
- 17. 7. 2009, Brands Hatch, UK -

Matějovský před nadcházejícím závodem SEAT León Eurocupu nic neponechal náhodě a již od pondělí je v Brands Hatch. V pondělí 13. 7. celý den testoval, ale ke konci testů se objevila závada na převodovce. Mechanici proto převodovku před víkendem vyměnili a Michal tak mohl vyjet v pátek do prvního volného tréniku.

Při druhém pátečním volném tréniku se závada projevila opět i na nové převodovce. Michalovi mechanici tak měli znovu plné ruce práce, aby vůz připravili na blížící se měřený trénink, který se zde vyjímečně konal už v pátek podvečer. Vše se však podařilo a Michal se jim za dobře ovedenou práci odměnil 2. nejlepším časem, když ještě minutu před koncem vedl.

"Jsem velmi rád, že mechanici svoji práci skvěle zvládli, za což jim chci poděkovat. Podařilo se mi také zajet velmi dobrý výsledek v měřeném tréninku a na zítřejší závod se už velmi těším. Druhá startovní příčka je skvělá, čeká nás však velmi těžký 14ti kolový závod..."

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu