Matějovský si přiváží body z nedělního závodu

Michal Matějovský na startu nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu
- 6. 9. 2009, Oscheresleben, Německo -

Michal Matějovský po odstoupení v sobotním závodě na předposledním podniku SEAT León Eurocup 2009 startoval v nedělním závodě za zadní, šestnácté pozice startovního roštu. Během závodu se ale dokázal postupně propracovat až na 6. příčku a v cíli čtrnáctikolového závodu tak skončil na tolik potřebném bodovaném místě.

"Podařilo se mi ze zadních pozic dostat se do první desítky a bodovat. Je jen škoda, že už mě od 4. kola přestalo fungovat auto a trápil jsem se s nedotáčivostí vozu. Také mám pocit, že motor ztrácel výkon. Včerejší závod byl opravdu velmi smolný a předznamenal průběh celého víkendu. Dnes se mi ale podařilo zajet na body a to je dobré. Už se moc těším na poslední víkend sezóny SEAT León Eurocupu, který se koná za 14 dnů v italské Imole," řekl po závodech v Oscherslebenu jezdec týmu SUNRED-BRT Michal Matějovský, který si odsud přiváží 3 body.

Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Z nedělního závodu SEAT Leon Eurocup na okruhu v Oscherslebenu Prasklý kryt hřebene řízení zapříčinil konec nadějím v prvním závodě

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu