Autogramiády na Truckfestu a Východočeském autosalonu

Michal Matějovský během autogramiády konané na stánku společnosti ADIP na královéhradeckém Truckfestu
- 12. 9. 2009, Hradec Králové -

Uplynulý víkend hostil Hradec Králové dvě významné motoristické akce a ani na jedné z nich nechyběl jezdec týmu SUNRED-BRT Michal Matějovský, který zde pro příchozí uspořádal autogramiády a diskutoval s nimi o právě vrcholícím seriálu závodů SEAT León Eurocup 2009.

Na letišti v Hradci Králové to byl tradiční Truckfest - největší přehlídka kamiónu a společností autodopravců v České republice. Ta je zde obohacená řadou doplňkových akcí. Mezi ty nejoblíbenější patří tzv. Spanilá jízda kamiónů ulicemi města Hradec Králové anebo soutěž ve sprintu kamiónu na ploše letiště na 220 metrů.

Na Zimním stadionu v Hradci Králové se pak zúčastnil autogramiády na již 18. ročníku Východočeského autosalonu, kterou tu pravidelně každoročně pořádá pardubická firma Jirásek a představuje na ní vždy ty nejnovější modely místních autosalónů.

Z autogramiády na ploše na královéhradeckém Truckfestu Návštěva na stánku MAN společnosti TANAP Michal si také otestoval svoji sílu na speciálním testeru Z autogramiády na 18. Východočeském autosalonu na zimním stadionu v Hradci Králové

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu