Matějovský na výstavě ESSEN MOTOR SHOW 2009

Wolfgang Sandtler a Tim Sandlter spolu s Michalem Matějovským na výstavě ESSEN MOTOR SHOW 2009
- Essen, 28. 11. 2009 -

Závěru roku, na přelomu listopadu a prosince, patří již tradičně výstaviště v německém Essenu motoristické výstavě ESSEN MOTOR SHOW 2009. Od 28. listopadu do 6. prosince zde, na největším veletrhu a výstavě pro motor sport a tunning v Německu, naleznou všichni to nejnovější a nejlepší, co je v této oblasti právě k dispozici. Tak jako každý rok nechyběl na této události Michal Matějovský, jezdec týmu BRT.

Nejvíce času strávil v tradičně velkolepě pojaté expozici firmy Sandtler (www.sandtler.de), se kterou mnoho let spolupracuje. Michal převzal od majitele firmy, pana Wolfganga Sandtlera, vybavení na příští sezónu a také si měl možnost vyzkoušet helmu značky B2, na kterou má firma Sandtler výhradní práva. V letošní sezóně s touto helmou startoval Mattias Ekström v DTM a při dalším vývoji helmy jsou využívány i jeho poznatky. "Vyzkoušel jsem si za asistence Tima Sandtlera několik modelů této značky a helma mě opravdu nadchla. Dohodnul jsem se, že v ní budu příští rok startovat a na jaře bych měl převzít model RZ 51 Touring v karbonovém provedení. Doposud jsem požíval helmu Arai a na změnu se těším.", řekl na výstavišti v Essenu jezdec Michal Matějovský.

Na stánku firmy Sandtler Michal Matějovský si zkouší nový typ jezdecké helmy Michal Matějovský si zkouší novou helmu za asistence Tima Sandtlera Tim Sandtler a Michal Matějovský na stánku fy Sandtler při zkoušení nové helmy

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto

Mapa webu