Matějovský podruhé na trati závodu DUNLOP 24H Dubai 2011

Michal Matějovský během druhého střídání na trati závodu DUNLOP 24H Dubai
- 15. 1. 2011, Dubai -

Zhruba po 13 h hodinách trvání závodu DUNLOP 24HDubai střídal Michal Matějovský Francouze Rossiho. SEAT Leon týmu SUNRED se startovním číslem 60 byl v té době na druhém místě ve třídě A3T. "Během jízdy Michaela Rossiho došlo ke kolizi našeho vozu s vozem jednoho z dalších jezdců. My jsme museli do boxů k výměně levé přední poloosy. Poškozeno bylo i rameno a náboj kola. Vše bylo ale rychle vyměněno a Michael Rossi mohl pokračovat dále v závodě. Dále v průběhu jeho jízdy byly vyměněny pneu. Byla to už druhá výměna, k první došlo po té, co jsem se vracel poprvé do boxů já." vysvětloval změnu pořadí ve třídě ještě před střídáním Michal Matějovský.

Michal nastupoval ke své druhé jízdě krátce po třetí hodině ranní místního času a v té době mu Francouz Rossi předával vůz na druhé pozici, kterou se Michalovi podařilo držet také po vyjetí z boxů. On-line zpravodajství (3 web kamery) a průběžné výsledky jsou i nadále živě na http://live.24hseries.com/livetiming/.

Michal Matějovský při rozhovoru s týmovým inženýrem Andrésem Castillo Riverou Poškozené rameno a poloosa po kolizi Michal Matějovský v boxech před druhým střídáním Mechanici kontrolují pneu po výměně

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto