Duo Matějovský Hybáček zahájilo sezónu druhým místem

Michal Matějovský a Vlado Hybáček přebírají poháry za druhé místo
- 30. 4. 2011, Brno -

V sobotu 30. dubna 2011 byla na Masarykově okruhu v Brně zahájena "Jarní cenou Masarykova okruhu" nová sezóna Mezinárodního mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích i ve vytrvalostních závodech. Česko-Slovenské duo jezdců Michal Matějovský a Vlado Hybáček, jedoucí v barvách týmu SEAT Sport Slovakia vstoupilo do tohoto úvodního závodu dobře, když si v páteční kvalifikační jízdě vybojovalo pěkné druhé místo.

Krátce po startu sobotního závodu bojoval, v úvodu jedoucí Vlado Hybáček, o druhé až třetí místo. Zhruba v polovině závodu vystřídal Vlada Hybáčka Michal Matějovský. Udržoval zpočátku druhé místo, postupně se ale dostal i na místo první. Pak ale, ke konci vytrvalostního závodu, začaly odcházet pneumatiky a v cíli z toho nakonec bylo druhé místo.

"Jsme velmi rádi, že se nám start do nové sezóny podařil, auto je skvěle připraveno a už se těšíme na další závod seriálu MMČR, který se jede ve dnech 27. - 29. května v polské Poznani" , zhodnotil úvodní závod sezóny ve třídě do 2000 ccm Michal Matějovský.

Sobotní vytrvalostní závod Divize 4, kat. do 2000 ccm Sobotní vytrvalostní závod Divize 4, kat. do 2000 ccm Sobotní vytrvalostní závod Divize 4, kat. do 2000 ccm Sobotní vytrvalostní závod Divize 4, kat. do 2000 ccm Sobotní vytrvalostní závod Divize 4, kat. do 2000 ccm Sobotní vytrvalostní závod Divize 4, kat. do 2000 ccm Sobotní vytrvalostní závod Divize 4, kat. do 2000 ccm Sobotní vytrvalostní závod Divize 4, kat. do 2000 ccm

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto