Autogramiáda Michala Matějovského na Východočeském autosalonu

Autogramiáda Michala Matějovského na 19. Východočeském autosalonu v Hradci Králové
- 13. 5. 2011, Hradec Králové -

Zimní stadion v Hradci Králové hostí od pátečního odpoledne až do nedělních dvanácti hodin 19. Východočeský autosalon, který patří novinkám na trhu s automobily i motocykly a všemu, co k nim patří.

Michal Matějovský se zúčastnil autosalonu v den jeho otevření a na pozvání největšího autorizovaného prodejce vozů ve Východních Čechách, společnosti AUTOCENTRUM BARTH a.s., uspořádal na jeho stánku také autogramiádu. "Jsem rád, že jsem dostal možnost zúčastnit se Východočeského autosalonu právě na stánku známého dealera, který mimo jiné prodává i vozy AUDI, tedy značku, kterou prezentuji letos na okruzích. Jsou to nádherná auta a některá jsem si i vyzkoušel." řekl Matějovský na autosalonu v Hradci Králové.

Východočeský autosalon každoročně nabízí možnost prohlédnout si zblízka desítky novinek na trhu automobilů a motocyklů. Letos se bude prezentovat zhruba čtyřicet vystavovatelů. Představí kolem devadesáti modelů osobních a užitkových vozů, motocykly, čtyřkolky, motorová kola, autodoplňky a příslušenství. Autosalonu se účastní také dvě firmy, které prodávají automobily a čtyřkolky upravené pro postižené.

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto