Příjemné setkání na závodech FIA WTCC v Brně

Michal Matějovský a šéf španělského týmu SUNRED Juan Orus na startu nedělního závodu FIA WTCC 2011 v Brně
- 19. 6. 2011, Brno -

Letošní 5. podnik seriálu závodů Mistrovství světa cestovních vozů FIA WTCC 2011 zavítal o uplynulém víkendu na Masarykův okruh do Brna a to byla příležitost k setkaní Michala Matějovského se členy španělského týmu SUNRED. "Po tři roky jsme závodili společně a jsem proto rád, že jsme měli příležitost k setkání na brněnském okruhu. Sešel jsem se s Ianem Planasem Argemí i týmovým šéfem Juanem Orusem. Přeji týmu jen ty nejlepší výsledky a jsem rád, že jsem s nimi mohl společně oslavit první místo Michela Nykjear (DNK, SUNRED) a, který zvítězil v kategorii nezávislých jezdců Yokohama Trophy ve druhém nedělním závodě." řekl v Brně po závodech FIA WTCC Michal Matějovský.

Oběma brněnským závodům FIA WTCC dominovaly modré Chevrolety. V prvním závodě si pro vítězství dojel Rober Huff (GBR), před Yvanem Mullerem (FRA) a třetím Alainem Menu (CHE) všichni Chevrolet Cruz 1,6T.Ve druhém závodě od startu vedl Tom Coronel (NLD) a pro BMW to vypadalo velice dobře, ale Tom podlehl soustředěnému tlaku Yvana Mullera (FRA), který si tak zajistil vítězství. Druhé místo uhájil Tom Coronel (BMW 320TC) před třetím opět Chevroletem Alaina Menu (CHE).

Závody FIA WTCC 2011, Brno Závody FIA WTCC 2011, Brno Závody FIA WTCC 2011, Brno, Ian Planas Argemí a Michal Matějovský Závody FIA WTCC 2011, Brno

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto