Z Mostu na Slovakia Ring

Krátce po startu nedělního sprintu v Mostě
- 12. 8. 2011, Hradec Králové -

Po minulém deštivém závodním víkendu v Mostě se vše připravuje na nadcházející podnik na slovenském okruhu Slovakia Ring v Potoni, kde se pojede Velká cena Slovenské republiky ve dnech 19. až 21.8.2011. Minulý rok byl pro tento okruh rokem premiérovým a v tomto roce se kromě závodů Zóna střední Evropy, Mistrovství Slovenské republiky, Mistrovství České republiky a Mistrovství Polské republiky mohou diváci těšit také na závody speciálů FIA GT3 Championship.

Michal Matějovský se před odjezdem na Slovakia Ring zúčastní jako host ještě závodů Moto GP v Brně. Přijede tam podpořit svého kamaráda a "české želízko v ohni" v té nejsilnější kubatuře Moto GP, Karla Abrháma.

"Už se těším na brněnský podnik. Pokud mi to čas a kalendář závodů dovolí, vždy se jedu na Karla do Brna podívat a podpořit jej. Před závody na Slovensku máme nyní dostatek času jak na návštěvu závodů v Brně, tak i na přípravu závodní techniky." řekl před odjezdem na závody v Brně Michal a ještě se vrátil k posledním závodů v Mostě. "S výsledky posledních závodů jsem celkem spokojený. Ve vytrvalostním závodě s vozem SEAT Leon SC TDI týmu SEAT Sport Slovakia jsme obsadili 4. místo, když nás z lepšího umístění odsunula porucha na motoru. Ve sprintech s vozem AUDI A4 DTM týmu BRT jsem byl druhý a poprvé jsem si pořádně zazávodil i na mokru. A nakonec navíc v Mostě zbyla ještě chvíle času, abychom s týmem uspořádali malou oslavu 50. narozenim mého otce..." dodal na závěr Michal Matějovský, který se za týden na Slovensku objeví opět ve sprintech s AUDI A4 DTM a ve vytrvalostním závodě ve voze SEAT Leon SC TDI.

Z nedělního závodu na mosteckém okruhu Z malé oslavy 50. narozenin Stanislava Matějovského v zázemí týmu BRT na mosteckém okruhu Z malé oslavy 50. narozenin Stanislava Matějovského v zázemí týmu BRT na mosteckém okruhu Z nedělního závodu na mosteckém okruhu

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto