Matějovský hostem v zázemí České pojišťovny na Moto GP v Brně

Michal Matějovský během rozhovoru s moderátorem akce Petrem Dufkem v zázemí společnosti Česká pojišťovna
- 14. 8. 2011, Brno -

"Přijel jsem se podívat na závody Moto GP a svým způsobem trochu podpořit Karla Abrháma. Bohužel, když se závod začal vyvíjet pro Karla slibně a vypadalo to na bodované umístění, přišel pád a po něm technická porucha, kdy se díky poškozenému chladiči začal přehřívat motor. A bylo po nadějích. Přesto to byl fantastický závod a při nádherné kulise mnoha desítek tisíc diváků to byl opět nezapomenutelný zážitek." řekl po skončení brněnského podniku Michal Matějovský.

Michal se na okruhu v Brně také na chvíli stal hostem v zázemí partnera akce, společnosti Česká pojišťovna, kde se zúčastnil se hojně navštívené autogramiády. Návštěvníky akce informoval o aktuálním stavu v obou kategoriích, ve kterých v letošním roce závodí a také o tom, že se ve druhé polovině tohoto týdne již přesouvá k dalším závodům na Slovakia Ring v Potoni.

Matějovský hostem v zázemí České pojišťovny na Moto GP v Brně Matějovský hostem v zázemí České pojišťovny na Moto GP v Brně Matějovský hostem v zázemí České pojišťovny na Moto GP v Brně Matějovský hostem v zázemí České pojišťovny na Moto GP v Brně

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto