Úspěšné zakončení sezóny s AUDI DTM

Michal Matějovský spolu se svým otcem Stanislavem Matějovským a poháry za obě brněnská vítězství
- 29.9.2011, Brno -

V neděli 25.9.2011 skončil na brněnském Masarykově okruhu poslední letošní podnik závodů Mezinárodního mistrovství v závodech automobilů na okruzích - Podzimní cena Masarykova okruhu. V té se jezdci Bohemia Racing Teamu, Michalu Matějovskému s vozem AUDI A4 DTM, podařilo zvítězit jak v sobotním, tak i v nedělním sprintovém závodě na 10 kol.

Vedle toho byl Michal také milým společníkem řady hostů týmu BRT, kteří přišli jezdce tohoto týmu na brněnský okruh podpořit. V průběhu závodního víkendu se stal, spolu s manažerem týmu BRT Petrem Najmanem, průvodcem po autodromu pro děti z dětského domova DAGMAR z Brna-Žabovřesk, které si vyslechly jejich poutavý výklad v boxech stáje BRT a měli k oběma protagonistům řadu zvídavých dotazů.

Později byla pro všechny hosty uspořádána autogramiáda jezdce Michala Matějovského v prostorách V.I.P. zázemí týmu. "Pomalu končíme úspěšnou sezónu 2011, kdy hlavním cílem pro Michala bylo získat zkušenosti s vozem kategorie DTM. Cíle splnil, když se dokázal v premiérové sezóně s tímto silným vozem sžít a obsadil druhé místo v celkové klasifikaci Divize 4, kategorie nad 3500 ccm. Nyní se budeme soustředit ještě na závěrečný závod sezóny - brněnský Epilog 2011, kde Michal nastoupí spolu s Petrem Fulínem a Patrikem Nemcem s vozem SEAT Leon TDI slovenského týmu SEAT Sport Slovakia a také na přípravu budoucí sezóny, kde bychom zkušeností nabytých v letošním roce chtěli plně využít." řekl Stanislav Matějovský.

V zázemí týmu S dětmi z Dětského domova Dagmar v Brně- Žabovřeskách Manažer týmu Petr Najman a jezdec Michal Matějovský během výkladu k návštěvníkům boxů Michal Matějovský s oběma poháry za vítězství v závodech Podzimní ceny Masarykova okruhu 2011

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto