Oslava 25 let v motorsportu při otevření hotelu Manor House v Broumově

Generální ředitel společnosti VEBA Ing. Josef Novák spolu s Michalem Matějovským, Janou Příhodovou a Stanislavem Matějovským při křtu kalendáře VEBA 2012 v nově otevíraném hotelu Manor House v Broumově
- 16.12.2011, Broumov -

V pátek 16.12. se zúčastnil Michal Matějovský slavnostního zahájení provozu hotelu Manor House v Broumově. Jedná se o další hotelovou budovu, patřící společnosti VEBA a.s. Broumov, kterou chce jeho vlastník v budoucnu začlenit do komplexu budov spolu s již léta provozovaným nedalekým Villa Hotelem Veba. "V létě letošního roku a.s. VEBA reagovala na mimořádnou příležitost, kdy se objevila možnost zakoupit Pension Vila Barbara, a na přelomu září a října jej odkoupila. Naším záměrem je využít toto "duší obdařené místo" pro rozšíření restauračních a hotelových služeb a po nezbytných úpravách budovy i zahrady je začlenit do komplexu Villa Hotelu Veba jako jeho plnohodnotnou součást pod názvem Manor House. Znovuotevření pro veřejnost pořádáme právě nyní, v adventním čase. Perspektivně však vznikne zcela unikátní, atraktivní RESORT VEBA HOTEL, který přispěje ke zlepšování podmínek života a podnikání na Broumovsku, a který by se měl stát magnetem pro tuzemské i zahraniční turisty." řekl během otevření hotelu Manor House generální ředitel akciové společnosti VEBA Josef Novák.

Během slavnostního programu věnovaného zahájení provozu nové hotelové budovy, kterým hosty provázel moderátor TV Nova Mirek Vaňura, se u mikrofonu vystřídala řada vzácných hostů včele s hejtmanem Královéhradeckého kraje Lubomírem Francem či tváří společnosti VEBA, modelkou Janou Příhodovou.

Součástí večera byl také křest kalendáře VEBA na rok 2012 s tématikou 25leté spolupráce a angažovanosti společnosti VEBA v motorsportu. "Je tomu skutečně tak. Spolupráce začala s vozem Suzuki a s podporou společnosti VEBA jsem vyhrával závody do vrchu. Skutečně široká spolupráce se ale rozvinula až po roce 1989, kdy jsem počátkem devadesátých let začal závodit na kamionech. VEBA byla i u mých největších úspěchů spojených se ziskem titulu mistra Evropy v závodech tahačů na okruzích v roce 2001. A jsem velmi rád, že spolupracujeme dodnes, kdy mne za volantem vystřídal můj syn Michal a také s podporou společnosti VEBA získal v posledních dvou letech tituly mistra a vicemistra ČR v závodech automobilů na okruzích. Jsem rád, že této společnosti děláme dobré jméno a že je to dobrá platforma i pro budoucí spolupráci. Listy kalendáře 2012 stručně připomínají uplynulé čtvrtstoletí naší spolupráce v motorsportu. Děkuji za toto krásné období a přeji společnosti VEBA a.s. Broumov , která v příštím roce oslaví již 20. výročí od svého založení, hodně zdaru i do dalších let a krásnému stylovému hotelu Manor House řadu spokojených klientů" řekl u příležitosti křtu kalendáře VEBA 2012 Stanislav Matějovský, který byl rovněž jedním s čestných hostů slavnostního večera. Po skončení křtu kalendáře předal Stanislav Matějovský spolu s Michalem obrazy Audi DTM jako zvláštní poděkování za spolupráci v uplynulém období hejtmanu Královéhradeckého kraje Bc. Lubomíru Francovi, generálnímu řediteli a.s. VEBA Ing. Josefu Novákovi a obchodní ředitelce společnosti paní Ing. Miluši Houskové.

Generální ředitel společnosti VEBA Ing. Josef Novák provedl hosty nově upravenými interiéry společenských prostor a pokojů hotelu Manor House Generální ředitel společnosti VEBA Ing. Josef Novák provedl hosty nově upravenými interiéry společenských prostor a pokojů hotelu Manor House Stanislav Matějovský při setkání s představiteli společnosti VEBA a.s. Michal Matějovský při rozhovoru s moderátorem večera Miroslavem Vaňurou Modelka a tvář společnosti VEBA Jana Příhodová, jezdec Michal Matějovský, hejtman Královéhradeckého kraje Bc. Lubomír Franc, generální ředitel společnosti VEBA Ing. Josef Novák a Stanislav Matějovský při slavnostním přípitku Poděkování Michala Matějovského a předání pamětních obrazů Společné foto po předání pamětních obrazů Generální ředitel společnosti VEBA Ing. Josef Novák seznámil přítomné s dalšími záměry společnosti při rozvoji komplexu RESORT VEBA HOTEL

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto