Michal Matějovský hostem prvoligového hokejového duelu

Michal Matějovský předal náměstkovi primátora města Hradec Králové Martinu Soukupvi upomínkový obraz
- 21.12.2011, Hradec Králové -

Ve středu 21. prosince v podvečer se Michal Matějovský zúčastnil letošního posledního hokejového zápasu, ve kterém se domácí hokejisté VCES Hradec Králové střetli s hokejisty Šumperku. Michal Matějovský se stal jedním z partnerů tohoto hokejového duelu, když věnoval do soutěže pro diváky několik věcných cen, včetně kalendářů na rok 2012 s tématikou motosportu, které o druhé přestávce osobně předal vítězům divácké soutěže.

Před tím ale ještě poděkoval náměstkovi primátora města Hradec Králové, Martinu Soukupovi, za spolupráci v letošním roce a předal mu pamětní obraz s vozem AUDI A4 DTM, se kterým v letošní sezóně vybojoval titul vicemistra ČR v závodech automobilů na okruzích.

Z návštěvy jezdce Michala Matějovského na hokejovém utkání VCES Hradec Králové - SALITH Šumperk Z návštěvy jezdce Michala Matějovského na hokejovém utkání VCES Hradec Králové - SALITH Šumperk Z návštěvy jezdce Michala Matějovského na hokejovém utkání VCES Hradec Králové - SALITH Šumperk Z návštěvy jezdce Michala Matějovského na hokejovém utkání VCES Hradec Králové - SALITH Šumperk

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto